Blog > Windows 10 2018 októberi frissítés

Windows 10 2018 októberi frissítés

Eljött ez a nap is, amikor kiadásra került a legújabb rendszer frissítés a Windows 10 hez.

Az előző funkciófrissítéssel ellentétben ennek a verziónak a kiadása zökkenőmentesebben zajlott és a beígért időben jött is.

Igaz még csak a mai napon jelent meg, de mi már több számítógépen végrehajtottuk a frissítést, hogy minél előbb legyen tapasztalatunk az update csomaggal kapcsolatban. Mindegyik számítógép rendszert első nekifutásra sikerült frissítenünk (régebbieknél volt, hogy csak több kísérlet után sikerült), hibát nem észleltünk a művelet végrehajtásában. Azt ígérték, hogy gyorsabb lesz a frisítés folyamata, mint az előzőekben, de nekünk érzésre nem tűnt úgy, hogy kevesebb időt kellene rá áldoznunk, bár stopperórát nem használtunk hozzá.

Túl sok újdonsággal szemmel láthatólag nem kecsegtet ez a verzió, talán a legszembetűnőbb és amiről már töbször írtak a csatolt telefon alkalmazás, mely használatával a telefonunkon (Android vagy Iphone) lévő fényképeket és SMS üzeneteket (ez utóbbit csak Androidon) nézhetjük meg külön kábeles összekapcsolás nélkül. Ezen kívűl a 1803-ban is nagyon jól működő Windows Defendert átkeresztelték Windows Biztonság-ra (Windows Security).

Amennyiben valami kirívóan nagy hibát tapasztalnánk a közeljövőben a frissítést illetően, itt írni fogunk róla.

Elérhetőségeink

Cím: 2364 Ócsa, Szabadság tér 1.
Telefon: +3629 379-204
E-mail: info@computerfutar.hu

Nyitvatartásunk

Hétfő - Péntek: 09:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Kövess minket