Kolink Nimbus RGB ATX Edzett üveg Fekete számítógépház

Bruttó ár: 15 800 Ft

Garancia idő: 24 hónap

Egyedi kialakítású, rendkívül versenyképes forma az ATX szegmensben. A hatalmas elülső kivágásnak köszönhetően kitűnő légáramlást kapnak a hardverek. Mindezt RGB fénnyel körítve. A tiszta belsőről pedig a minőségi porszűrők gondoskodnak. Edzett üveg oldallappal készül, viszont súlya mindössze 4,58 kg. ATX alaplapot is beszerelhetünk a tágas belső térnek köszönhetően. Maximum 325 mm hosszú videokártyát és 160 mm magas CPU hűtőt képes befogadni.

Egy rövid áttekintés:

Fekete dizájn ATX alaplapi támogatással
Nagy légáramlás az elülső panelen keresztül, RGB fénnyel kiegészítve.
Mágneses porszűrők elöl, fent és alul
4 mm vastag edzett üveg oldal panel
1x előszerelt 120 mm-es ventilátor, összesen 6 db ventilátor férőhely
I/O panel 2x USB 2.0 / 1x USB 3.0 & HD Audio In/Out csatlakozóval, RGB-LED controllerrel
240 mm-es radiátor támogatás fent és elöl
2x 3,5/2,5“ meghajtóhely, 2x hely 2,5” meghajtóhoz
Maximum 325 mm-es videokártya hossz és 160 mm-es CPU hűtő magasság


Edzett üveg oldal panel és előtelepített ventilátor
A robosztus váz 1 mm-es acélból készül, melyet 4 mm vastag edzett üveg oldal és csiszolt aluminium hatású műanyag elülső panel egészít ki. Az óriási elülső kivágás címezhető RGB-LED szalagokat tartalmaz, amely csatlakoztatható bármely kompatibilis alaplaphoz. A mágneses porszűrők hátul helyezhednek el.

Az egész belső tér fekete színű és tápegység fedelet is tartalmaz a tiszta kinézet fokozása érdekében. Alatta találhatók a meghajtó fiókok 2 db 3,5- vagy 2,5” meghajtóhoz. Két további 2,5”-os férőhely található az alaplapi tálca hátsó részénél.


Porszűrők tartják tisztán a ház belsejét
A gamer alkatrészeknek folyamatos frisslevegőre van szüksége a kiváló működéshez. Ezt könnyedén biztosítja a Nimbus az összesen 6 db ventilátorférőhelyével. 1 db 120 mm-es fekete ventilátor előre be van szerelve a ház hátsó részénél. Az elülső panel 3 db 120 mm-es vagy 2 db 140 mm-es, a felső rész 2 db 120 mm-es, a hátsó rész pedig 1 db 120 mm-es ventilátort támogat.

240 mm-es radiátor is beszerelhető elölre vagy a felső részre. Az alaplapi tálca és a tápegység fedél többféle megoldást nyújt a kiváló kábelvezetéshez. Mágneses porszűrővel van ellátva a felső levegőnyílás.

Max 32,5 cm-es videokártya hossz és max 16 cm magas CPU hűtő magasság. I/O panel 2 db USB 2.0 / 1 db USB 3.0 csatlakozó. RGB vezérlő kapcsoló szintén elérhető.