Kolink Observatory Lite RGB ATX Edzett üveg Fekete számítógépház

Bruttó ár: 24 999 Ft

Garancia idő: 24 hónap

A Kolink Observatory Lite Midi Torony tökéletes kombinációja a funkcionalitásnak és a megnyerő megjelenésnek. Alapfelszereltségként is nem kevesebb, mint 4 db beépített 12 cm-es aRGB távvezérlésű ventilátort tartalmaz, így szabályozva a világítási beállításokat vagy akár a ventilátorok működési sebességeit. A ház elegáns edzett üveglap paneljának szellőzői tovább segítik a megfelelő hűtést. Az oldalsó üveg paneloknak köszönhetően a beépített hardver szintén kulcsfontosságú szerepet kap a látványtervezésben. Összefoglalva: az Observatory Lite egy kimagaslóan erős ház, számos lehetőséggel.A Kolink Observatory tulajdonságai, paraméterek:

Elülső edzett üveg panel 3 előre beépített 12 cm-es aRGB LED ventilátorral
Az edzett üveglap panel tökéletes betekintést nyújt a ház belső tereibe
ATX-/Micro-ATX-/Mini-ITX alaplapok támogatása
Az RGB vezérlővel, mely szabályozza a különböző üzemmódokat, a világítási beállításokat vagy akár a ventilátorok működési sebességeit.
Alapfelszereltség az alaplapi szoftver szinkronizálási lehetősége
Beépített, 120 mm-es hátsó ventilátor, digitálisan címezhető RGB-világítással
Maximum 280mm-es, elülső hűtők támogatása
HD Audio I/O panel RGB -LED vezérlővel, egy 3.0 és 2x 2.0 csatlakozókkal,
Rejtett tápegység, szellőzőnyílásokkal a letisztultabb megjelenésért
Akár 335 mm-es videókártya, 160mm-es processzor hűtés és maximum 180 mm-es tápegység beépíthetőségének támogatása

Kolink Observatory Lite: A Forma és a Funkcionalitás tárháza

A digitálisan címezhető RGB LED ventilátorok, melyek közül négy előre beépített, távvezérléssel irányíthatóak. A ventilátorok, szabvány 3 pines (5VDG) csatlakozókkal összekötve akár egy kompatibilis alaplapról is vezérlehetőek. Az edzett üveglap panelnak köszönhetően a Kolink Observatory Lite panoráma betekintést biztosít a ház kivilágított belső tereibe.

Az előre beépített ventilátorok mellett, a ház felső részébe további két 120 mm-es ventilátor is beépíthető. Ugyanitt található egy mágneses porszűrő, mely a rácsos tető borításra van szerelve. A ház elülső felében, valamint a táp borításán található szellőző nyílások egyaránt hozzájárulnak a ház kiváló légáramláshoz. Mindezek mellett a ház elejébe egy 280mm-es hűtő is beszerelhető.

A belső tér teljesen fekete, a tápegység borítással egyetemben, mely csak tovább fokozza a letisztult, feltünésmentes megjelenést. A borítás mögött elegendő hely a 3.5” HDD és a hozzá tartozó HDD beépítő keret számára, mely rezgés csillapító gumival van ellátva. Alternatívaként, ide vagy az alaplap mellé egy 2,5” HDD is beszerelhető. Az alaplap tálca, valamint a táp borítása számos lehetőséget biztosít a kábelek rendezésére, akár 30mm-es átmérőjű kábelek esetén is. A ház aljában egy cserélhető porszűrű található, mely 18cm-es ATX alapú tápegységekhez is ideális.

A beszerelhető videókártya maximum 33,5 cm; a processzor hűtő maximum 16 cm hosszú lehet. A front panelen további csatlakozók találhatóak: I/O 2 USB 2.0 és egy USB 3.0.