Navitel E500 Magnetic Full Europe LM 5" GPS autós navigáció

Bruttó ár: 27 837 Ft

Garancia idő: 24 hónap

A NAVITEL E500 MAGNETIC egy modern autós GPS navigátor, amely előre telepített, offline térképek széles választékával és egyedi mágneses rögzítéssel rendelkezik. A navigációs szoftver stabil és gyors működéséről az E500 800 MHz-es processzora, alacsony energiafelhasználásáról pedig modern Cortex-A7 architektúrája gondoskodik.5 hüvelykes TFT kijelzője minden esetben jól látható és könnyen olvasható. A készülék 8 GB belső memóriával rendelkezik.

A NAVITEL E500 MAGNETIC előre telepített térképcsomagja 43 európai ország, valamint Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán és Oroszország térképeit foglalja magában. További térképek a Navitel Navigator Update Centerben találhatóak. A NAVITEL E500 MAGNETIC maximum 32 GB tárkapacitású microSD kártyát tud kezelni a további térképek és médiafájlok tárolására.

A NAVITEL E500 MAGNETIC egyik újdonsága a mágneses rögzítés, amely a készülék energia ellátását is biztosítja. A csomag részeként érkező tapadókorongos rögzítés biztosan csatlakozik a jármű szélvédőjéhez. USB portján keresztül, a szintén mellékelt autós töltővel biztosítható áramellátása.

A navigátor és a tartó mágneses elemei gondoskodnak a NAVITEL E500 MAGNETIC rögzítéséről. A készüléket elég csak a tartó közelébe emelni, hogy az biztonságosan rögzítésre kerüljön, melyet követően a GPS automatikusan bekapcsol és elindítja a navigációs szoftverét. Az erős mágnes vezetés közben biztonságosan helyén tartja a készüléket. A rögzítésről levéve az E500 MAGNETIC 15 másodperc elteltével automatikusan kikapcsol. A mágneses rögzítésnek köszönhetően fel és leszerelése kevesebb, mint egy pillanat műve.

Navigáció:
Szoftver: Navitel Navigator
Előre telepített térképek Albánia, Andorra, Ausztria, Fehéroroszország, Belgium, Bulgária, Bosznia és Hercegovina, Ciprus, Cseh Köztársaság, Horvátország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Görögország, Izland, Man-sziget, Olaszország, Kazahsztán, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Magyarország, Málta, Lengyelország, Portugália, Oroszország, San Marino, Szerbia, Szlovénia, Szlovákia, Svédország, Svájc, Svédország, Vatikán állam
További térképek telepíthetők: igen
Menetidő számítás: igen
Hangutasítások: igen

Kijelző:
Kijelző típusa: TFT
Kijelző mérete: 5"
Felbontás: 800x480
Érintőképernyő: igen
Háttérvilágítással rendelkezik: igen

Általános:
OS: Windows CE 6.0
CPU: MStar MSB2531A
CPU frekvencia: 800 MHz
RAM: 128 MB, DDR3
Belső memória: 8 GB
Akkumulátor típusa: Li-pol
Akku kapacitás: 1200 mAh
Áramellátás közvetlen a szélvédőrögzítéshez: igen
Auto-Start: amint a készülék csatlakozott a tartóhoz
Csatlakozás: USB 2.0
microSD: max.32 GB
Fejhallható kimenet: 3.5 mm (mini-jack)
Hangszóró: igen
Rögzítés: tapadókorong (szélvédő/tartó), mágnes (tartó/készülék)
Szín: fekete
Méretek: 38x85x17 mm
Súly: 177 g
Antenna: belső

A csomag tartalma:
NAVITEL E500 MAGNETICszemélyes navigációs eszköz
Autós tartó (szélvédőre)
Autós töltő 12/24 V
Mini-USB kábel
Puha tok
Stylus
Kézikönyv
Jótállási jegy

Gyártói specifikáció: